Sukujuhla 2012

Lauantaina 7.7.2012 kiertoajelu Kiteen Vaittisten kotiseudulla. Matkaan lähdettiin Kiteesalin pihalta ja ensimmäinen pysähdyspaikka oli Harri Vaittisen leipomo jossa juotiin pullakahvit, seuraavaksi pysähdyttiin Ari Vaittisen kotitilalla Kiteen Puhossalossa josta matka jatkui taiteilija Leo Karppasen ateljeeseen, matkan lopuksi käytiin Kiteen kauniilla kivikirkolla. Kiertoajelun jälkeen pidettiin sukuseuran vuosikokous Kiteesalissa jonka jälkeen juotiin kahvit. Kello 19 alkoi Puhossalon näytelmäryhmän esittämänä Kyllikki Mäntylän draama Elämäntapaus. Illan päätteeksi illallinen Hotelli Kiteen Hovissa ja vapaata yhdessäoloa. Sunnuntai alkoi lipunnostolla ja rovasti Erkki Lintusen pitämällä juhlahartaudella Kiteesalin pihalla. Juhlahartauden jälkeen otettiin ryhmäkuva ja siirryttiin sisälle syömään juhlalounas. Kello 13 alkoi Vaittisten suvun sukujuhla jossa juhlapuheen piti Pauli Vaittinen, sukututkija Ahti Kopperi piti esitelmän Vaittisen suvun historiasta ja lopuksi julkaisi Vaittisten sukukirjan. Juontajana toimi Kari Vaittinen ja musiikista vastasi "Paroni" Paakkunainen ja Minna Ursin. Lopuksi palkittiin sukuseuran toiminnassa ansioituneet henkilöt. Juhlatilaisuuden jälkeen alkoi sukukirjojen myynti ja illalla pieni porukka lähti Rääkkylään Jaaman kylätalolle paketoimaan ja postittamaan sukukirjoja ennakkotilanneille.